Se bat ouale cu apa, zaharul si zaharul vanilat, folosind mixerul si apoi se adauga faina si praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava patrata unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Se pune 5 min la cuptor apoi se repartizeaza deasupra caisele taiate jumatati si stropite cu rom. Se coace la foc potrivit si rece se pudreaza cu zahar vanilat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii