autor:

LARISA

» » Prajituri

Prajitura Snickers

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
8 oua, 300 gr. zahar, 400 gr. nuca macinata, 4 linguri faina, 3 linguri cacao, jumatate plic praf de copt, Ingrediente crema, 8 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri cacao, 250 gr. zahar, 4 linguri lapte (caldut), 1 pachet de unt/margarina, 100 gr. ciocolata amaruie .

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

1. Intr-un castron inalt separati cu grija albusurile de galbenusuri , si puneti-le impreuna cu cele 300 g si incepeti sa le mixati .Apoi se adauga peste amestecul obtinut, faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata.
2. Se amesteca totul si din compozitia rezultata se coc trei foi pe fundul unei tavi.
Fiecare foaie se tine pentru 15 minute la 170 grade C
3. Intr-o craticioara, puneti galbenusurile, oul intreg,cacaoa, zaharul, laptele, si ciocolata Puteti sa radeti putina ciocolata deasupra.facuta bucatele. Punem craticioara la bain-marie si amestecam totul bine, lasam pe aburi, pana se topeste ciocolata.
4. Dupa ce se raceste crema se pune margarina si se amesteca bine pana se topeste. Se pune apoi peste prima foaie crema, peste tot, cateva linguri zdravene, se pune a doua foaie, peste care se pune iar crema, si in fine se pune ce-a de-a treia foaie si peste ea crema.
5. Se poate taia dupa vreo 10-15 minute sau daca vreti o puteti lasa la frigider cateva ore si de-abia atunci o portionati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Snickers" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Snickers

Prajitura Snickers

Preparare foi: 1. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam impreuna cu zaharul pana

22 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura Snickers

Prajitura Snickers

Pentru blat: se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul pana ce acesta se topeste.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 oua
  • 300 gr. zahar
  • 400 gr. nuca macinata
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • jumatate plic praf de copt
  • Ingrediente crema
  • 8 galbenusuri
  • 1 ou intreg
  • 3 linguri cacao
  • 250 gr. zahar
  • 4 linguri lapte (caldut)
  • 1 pachet de unt/margarina
  • 100 gr. ciocolata amaruie .

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

13 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Retete

din Prajituri

Prajitura cu blat de ciocolata si mousse de cafea Prajitura cu blat de ciocolata si mousse de cafea

Pentru blat: Intr-un bol punem untul si ciocolata taiate marunt si le topim la microunde sau le punem intr-un ibric si le topim la

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Biscuiti cofeinizati Biscuiti cofeinizati

Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie