Dam pe razatoare dovleacul si apoi il calim intr-o tigaie de teflon,punem zahar cat dorim de dulce (dupa preferintele fiecaruia). Separat pregatim coca din: 1 pahar zahar, 1 pahar gris,1 pahar faina in care am pus si un pachetel de praf de copt de la Dr Oetker.Aceasta coca, nu trebuie sa curga,trebuie sa fie un pic mai cleioasa. Punem un rand de coca,un rand de dovleac, apoi mai punem si din lichidul ramas in tigaie peste fiecare rand de dovleac. Deasupra trebuie sa fie un rand de dovleac calit,peste care venim cu nuca maruntita, stafidele si cubulete de unt peste dovleac. Prajitura trebuie bagata la cuptor pentru 50-60 minute. Dupa 30 minute intoarcem tava. Dupa 60 minute verificam daca este gata prajitura,facand testul cu scobitoarea. Imediat ce prajitura este gata, trebuie taiata cu un cutit foarte ascutit si pus peste ea zahar pudra amestecat cu scortisoara. Este o prajitura tare spornica si foarte gustoasa. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii