Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
250 gr. zahar, 250 gr. unt, 250 gr. faina, 7 oua, coaja de lamiie sau portocala crema : 3 albusuri, 250 gr. zahar oisat, 150 gr. nuci si un baton ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, faina, coaja de lamiie rasa si la urma albusurile batute spuma. Se unge o tava cu unt, se presara cu faina, se intinde compozitia de grosimea unui deget, se coace la foc potrivit. Se da la rece, in tava. Deasupra se pune urmatoarea crema. Se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul pisat, ciocolata rasa si nucile taiate bucatele. se mai da putin la cuptor sa se usuce crema. Dupa ce s-a racit se taie romburi sau patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura spornica" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Dam pe razatoare dovleacul si apoi il calim intr-o tigaie de teflon,punem zahar cat dorim de dulce
11 voturi
5 comentarii
1h 20 min
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate