Cureti merele, le dai pe razatoare apoi le amesteci cu zaharul, bicarbonatul stins, nuca, faina si amesteci totul bine. Toata compozitia o pui in tava de la aragaz pe care ai uns-o cu margarina si ai pudrat-o cu faina. O lasi la cuptor pana capata o culoare cafenie apoi scoti prajitura, o tai si torni peste ea sosul de cacao.
Sosul: Pui cacao intr-un castron impreuna cu zaharul si apa si le pui pe foc.Dupa ce s-a topit zaharul o lasi sa se raceasca , apoi adaugi margarina amestecand pana devine un sos cremos.
Dupa ce torni sosul pe prajitura o lasi la rece 2-3 ore ca sa se insiropeze.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii