Cureti merele, le dai pe razatoare apoi le amesteci cu zaharul, bicarbonatul stins, nuca, faina si amesteci totul bine. Toata compozitia o pui in tava de la aragaz pe care ai uns-o cu margarina si ai pudrat-o cu faina. O lasi la cuptor pana capata o culoare cafenie apoi scoti prajitura, o tai si torni peste ea sosul de cacao.
Sosul: Pui cacao intr-un castron impreuna cu zaharul si apa si le pui pe foc.Dupa ce s-a topit zaharul o lasi sa se raceasca , apoi adaugi margarina amestecand pana devine un sos cremos.
Dupa ce torni sosul pe prajitura o lasi la rece 2-3 ore ca sa se insiropeze.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii