1. 200 gr zahar + cacao + apa se fierb pe foc pana se ingroasa
2. zaharul praf se freaca spuma cu 8 galbenusuri iar apoi se amesteca cu margarina Rama + siropul rece (vezi punctul 1)
3. 1/4 crema + faina + nuca macinata + praf de
copt + sare, se amesteca cu cele 8 albuse batute spuma cu 8 linguri de zahar. Se coace un blat intr-o tava potrivita.
4. 3/4 crema + stafide + ciocolata Poiana rupta
5. Deasupra se poate rade cioco!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii