1. 200 gr zahar + cacao + apa se fierb pe foc pana se ingroasa
2. zaharul praf se freaca spuma cu 8 galbenusuri iar apoi se amesteca cu margarina Rama + siropul rece (vezi punctul 1)
3. 1/4 crema + faina + nuca macinata + praf de
copt + sare, se amesteca cu cele 8 albuse batute spuma cu 8 linguri de zahar. Se coace un blat intr-o tava potrivita.
4. 3/4 crema + stafide + ciocolata Poiana rupta
5. Deasupra se poate rade cioco!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii