Freci margarina cu 8 lg de zahar si adaugi treptat galbenusurile. Stingi amoniacul cu putina zeama de lamaie. Zdrobesti biscuitii cu sucitorul. Peste margarina cu galbenusurile adaugi nuca, amoniacul si biscuitii. Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina. Dai aluatul la cuptor.
BEZEAUA:albusurile batute spuma cu 8 lg de zahar si zeama de lamaie. Separat topesti 8 lg de zahar pana se caramelizeaza si le adaugi peste albus. Mesteci imediat cu mixerul sa nu se faca cocoloase. Intinzi bezeaua peste blat si o dai iar la cuptor pana se aureste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii