Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul ,apa,uleiul,cacao si faina.Albusurile se bat cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.
Se fac 2 foi
Pentru blatul doi se fac tot doua foi.
Pentru crema se fierb pe aburi galbenusurile cu zaharul si ness-ul..Cand e rece se adauga margarina
Aranjament: foaie maro-crema;
foaie nuca-frisca
foaie maro-crema
foaie nuca
Deasupra se pune glazura de ciocolata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii