Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul ,apa,uleiul,cacao si faina.Albusurile se bat cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.
Se fac 2 foi
Pentru blatul doi se fac tot doua foi.
Pentru crema se fierb pe aburi galbenusurile cu zaharul si ness-ul..Cand e rece se adauga margarina
Aranjament: foaie maro-crema;
foaie nuca-frisca
foaie maro-crema
foaie nuca
Deasupra se pune glazura de ciocolata.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii