Prajitura Suvita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat 1
  • 3 oua
  • 6 ling zahar
  • 3 ling apa
  • 2 ling ulei
  • 2 ling cacao
  • 1 praf copt
  • 4 ling faina
  • Blat 2
  • 4 albusuri
  • 8 ling zahar
  • 4 ling faina
  • 150 gr. nuca macinata
  • Crema
  • 4 galbenusuri
  • 8 ling zahar
  • 1 ling ness
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. frisca batuta

Mod de preparare

Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul ,apa,uleiul,cacao si faina.Albusurile se bat cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.

Se fac 2 foi

Pentru blatul doi se fac tot doua foi.

Pentru crema se fierb pe aburi galbenusurile cu zaharul si ness-ul..Cand e rece se adauga margarina

Aranjament: foaie maro-crema;

foaie nuca-frisca

foaie maro-crema

foaie nuca

Deasupra se pune glazura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise