autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura Suvita

Autor: titi_ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: titi_ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
Blat 1, 3 oua, 6 ling zahar, 3 ling apa, 2 ling ulei, 2 ling cacao, 1 praf copt, 4 ling faina, , Blat 2, 4 albusuri, 8 ling zahar, 4 ling faina, 150 gr. nuca macinata, , Crema, 4 galbenusuri, 8 ling zahar, 1 ling ness, 250 gr. margarina, 200 gr. frisca batuta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul ,apa,uleiul,cacao si faina.Albusurile se bat cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.
Se fac 2 foi
Pentru blatul doi se fac tot doua foi.
Pentru crema se fierb pe aburi galbenusurile cu zaharul si ness-ul..Cand e rece se adauga margarina
Aranjament: foaie maro-crema;
foaie nuca-frisca
foaie maro-crema
foaie nuca
Deasupra se pune glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Suvita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu banane

Rulada cu banane

Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Pasul 1: Pregatim o tava pentru cuptor cu dimensiunile de 30x25 cm, in care aranjam hartie de

2 voturi    0 comentarii
35 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Blat 1
  • 3 oua
  • 6 ling zahar
  • 3 ling apa
  • 2 ling ulei
  • 2 ling cacao
  • 1 praf copt
  • 4 ling faina
  • Blat 2
  • 4 albusuri
  • 8 ling zahar
  • 4 ling faina
  • 150 gr. nuca macinata
  • Crema
  • 4 galbenusuri
  • 8 ling zahar
  • 1 ling ness
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. frisca batuta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu compot