autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura Suvita

Autor: titi_ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: titi_ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
Blat 1, 3 oua, 6 ling zahar, 3 ling apa, 2 ling ulei, 2 ling cacao, 1 praf copt, 4 ling faina, , Blat 2, 4 albusuri, 8 ling zahar, 4 ling faina, 150 gr. nuca macinata, , Crema, 4 galbenusuri, 8 ling zahar, 1 ling ness, 250 gr. margarina, 200 gr. frisca batuta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul ,apa,uleiul,cacao si faina.Albusurile se bat cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.
Se fac 2 foi
Pentru blatul doi se fac tot doua foi.
Pentru crema se fierb pe aburi galbenusurile cu zaharul si ness-ul..Cand e rece se adauga margarina
Aranjament: foaie maro-crema;
foaie nuca-frisca
foaie maro-crema
foaie nuca
Deasupra se pune glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Suvita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Ouale se amesteca cu zaharul. Se adauga uleiul, apa, amoniacul, praful de copt si faina. Jumatate

13 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri
Brownies cu pere in sos de vin

Brownies cu pere in sos de vin

Brownies: Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc. Nu se lasa prea mult, doar sa se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Blat 1
  • 3 oua
  • 6 ling zahar
  • 3 ling apa
  • 2 ling ulei
  • 2 ling cacao
  • 1 praf copt
  • 4 ling faina
  • Blat 2
  • 4 albusuri
  • 8 ling zahar
  • 4 ling faina
  • 150 gr. nuca macinata
  • Crema
  • 4 galbenusuri
  • 8 ling zahar
  • 1 ling ness
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. frisca batuta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inimioare cu blat din fulgi de mei Inimioare cu blat din fulgi de mei

Se prepara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se inatareste.Se incorporeaza si fulgii de mei si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu branza si crema de oua