SE AMESTECA ULEIUL, FAINA, GRISUL, OUL, PRAFUL DE COPT STINS CU LAMAIE SI ZAHARUL VANILILAT INTR-UN VAS. SE OBTINE O COCA MOALE CA LA CHEC. INTR-O TAVA UNSA SE TOARNA COMPOZITIA SI SE DA LA CUPTOR CIRCA 20 DE MIN (PANA SE RUMENESTE SE POATE INCERCA CU PAIUL)
SIROPUL
SE PUNE LA FIERT APA, ZAHARUL CU ZEAMA DE LAMAIE SI SE FIERB PANA SE LEAGA
DUPA CE SE SCOATE ALUATUL DIN CUPTOR SE TAIE PATRATELE EGALE SI SE TOARNA SIROPUL PESTE
SE PRESARA DEASUPRA NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA DUPA PREFERINTA
SE LASA 1 ORA SA TRAGA SIROPUL SI APOI SE POATE SERVI
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii