autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

PRAJITURA TATLI

Autor: semat habra (Bucatar sef)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: semat habra (Bucatar sef)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Ingrediente
1 PAHAR ULEI, 1 PAHAR(MARE) FAINA, 1 PAHAR (MARE) GRIS, 1 OU, 1 PLIC PRAF DE COPT, 1 PLIC ZAHAR VANILILAT, 20 g NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA, , PENTRU SIROP, 1 PAHAR (MARE) DE APA, 1.5 PAHAR (MARE) ZAHAR, 1 LINGURA ZEAMA DE LAMAIE, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

SE AMESTECA ULEIUL, FAINA, GRISUL, OUL, PRAFUL DE COPT STINS CU LAMAIE SI ZAHARUL VANILILAT INTR-UN VAS. SE OBTINE O COCA MOALE CA LA CHEC. INTR-O TAVA UNSA SE TOARNA COMPOZITIA SI SE DA LA CUPTOR CIRCA 20 DE MIN (PANA SE RUMENESTE SE POATE INCERCA CU PAIUL)
SIROPUL
SE PUNE LA FIERT APA, ZAHARUL CU ZEAMA DE LAMAIE SI SE FIERB PANA SE LEAGA
DUPA CE SE SCOATE ALUATUL DIN CUPTOR SE TAIE PATRATELE EGALE SI SE TOARNA SIROPUL PESTE
SE PRESARA DEASUPRA NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA DUPA PREFERINTA
SE LASA 1 ORA SA TRAGA SIROPUL SI APOI SE POATE SERVI
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA TATLI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi

82 voturi    10 comentarii
30 min
Torturi
Tort cu mascarpone

Tort cu mascarpone

Blatul: 1. Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pe fundul unei forme rotunde (sau o cratita

11 voturi    2 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    eu , 10 octombrie 2009

    interesanta reteta, doar ca suparator de citit textul scris cu majuscule...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • 1 PAHAR ULEI
  • 1 PAHAR(MARE) FAINA
  • 1 PAHAR (MARE) GRIS
  • 1 OU
  • 1 PLIC PRAF DE COPT
  • 1 PLIC ZAHAR VANILILAT
  • 20 g NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA
  • PENTRU SIROP
  • 1 PAHAR (MARE) DE APA
  • 1.5 PAHAR (MARE) ZAHAR
  • 1 LINGURA ZEAMA DE LAMAIE

Raporteaza reteta

Fara foto

eu

interesanta reteta, doar ca suparator de citit textul scris cu majuscule...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu frisca si fructe