PRAJITURA TATLI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 PAHAR ULEI
  • 1 PAHAR(MARE) FAINA
  • 1 PAHAR (MARE) GRIS
  • 1 OU
  • 1 PLIC PRAF DE COPT
  • 1 PLIC ZAHAR VANILILAT
  • 20 g NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA
  • PENTRU SIROP
  • 1 PAHAR (MARE) DE APA
  • 1.5 PAHAR (MARE) ZAHAR
  • 1 LINGURA ZEAMA DE LAMAIE

Mod de preparare

SE AMESTECA ULEIUL, FAINA, GRISUL, OUL, PRAFUL DE COPT STINS CU LAMAIE SI ZAHARUL VANILILAT INTR-UN VAS. SE OBTINE O COCA MOALE CA LA CHEC. INTR-O TAVA UNSA SE TOARNA COMPOZITIA SI SE DA LA CUPTOR CIRCA 20 DE MIN (PANA SE RUMENESTE SE POATE INCERCA CU PAIUL)

SIROPUL

SE PUNE LA FIERT APA, ZAHARUL CU ZEAMA DE LAMAIE SI SE FIERB PANA SE LEAGA

DUPA CE SE SCOATE ALUATUL DIN CUPTOR SE TAIE PATRATELE EGALE SI SE TOARNA SIROPUL PESTE

SE PRESARA DEASUPRA NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA DUPA PREFERINTA

SE LASA 1 ORA SA TRAGA SIROPUL SI APOI SE POATE SERVI

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise