Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare: Praful pentru blat, ouale, untul, laptele se mixeaza la viteza mica pana la omogenizare apoi 3 min la viteza mare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de 35x32 cm, tapetata cu hartie de copt, apoi se introduce la cuptorul preincalzit timp de 25 min. Dupa ce s-a racit se indeparteaza hartia, iar blatul se taie in doua pe verticala. Pentru sirop se pun la fiert 300 ml lapte cu 3 linguri zahar si se lasa pana fierbe. Cu acest sirop se insiropeaza ambele blaturi. Praful de crema, 500 ml lapte se mixeaza 5 min. Peste prima jumatate de blat se adauga 1/2 cantitate de crema. Se pune al doilea blat cu partea insiropata peste crema si se insiropeaza cu restul de sirop. Se pune cealalta 1/2 cantitate de crema. Se pudreaza cu cacao si se tine la frigider minim 2 ore.
Mai simplu si mai ieftin decat Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii