Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com
Eu am facut blat de tort!
Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga untul cu ciocolata topita. Se presara 4 ling de pesmet. Separat albusurile se bat cu mixerul; la sfarsit se adauga zaharul(6 ling)si cuisoarele zdrobite. Peste albusuri se pune compozitia de galbenusuri un pic cate un pic...Se adauga faina si cacao treptat cat si praful de copt si sare.Se amesteca bine.
Se pune intr-o tava cu hartie de copt. Apoi deasupra se presara merele taiate cuburi mici.
Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute.
Inainte de a o scoate cu 10 minute se pune deasupra ciocolata menaj taiata marunt.
Pofta buna!
Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii