Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 5 cuisoare
  • 4 linguri pesmet
  • 12 linguri faina
  • 3 mere
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 150 g unt
  • 150 g ciocolata menaj
  • 3 linguri cacao

Mod de preparare

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Eu am facut blat de tort!

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga untul cu ciocolata topita. Se presara 4 ling de pesmet. Separat albusurile se bat cu mixerul; la sfarsit se adauga zaharul(6 ling)si cuisoarele zdrobite. Peste albusuri se pune compozitia de galbenusuri un pic cate un pic...Se adauga faina si cacao treptat cat si praful de copt si sare.Se amesteca bine.

Se pune intr-o tava cu hartie de copt. Apoi deasupra se presara merele taiate cuburi mici.

Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute.

Inainte de a o scoate cu 10 minute se pune deasupra ciocolata menaj taiata marunt.

Pofta buna!

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise