Ingrediente
4 oua, 800g iaurt, 500g gris, un plic praf de copt, un plic zahar vanilat, 250 g zahar, 125g unt, coaja de la 2 lamii, 50 g nuca de cocos, Sirop: 500ml apa, 200g zahar, sucul de la 2 lamii
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
70 voturi
Mod de preparare
Fierbem siropul si il punem peste prajitura, presaram nuca de cocos(alba sau colorata). Cine a pus nuca de cocos si in tava trebuie sa puna tava din nou la cuptor pt 5-10 min ca nuca de deasupra sa se rumeneasca.
Este o prajitura foarte racoroasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013
Gustoasa si frumos prezentata...
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2011
Cred ca este o bunatate,arata super !
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Frumoasa si buna.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2010
Arata foarte bine.