Amestecam galbenusurile cu zaharul pina se topeste apoi adaugam untul, grisul amestecat cu praful de copt si iaurtul; la sfirsit adaugam coaja de lamiie, zaharul vanilat si albusurile batute spuma. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu gris sau cine vrea sa fie mai crocanta o tapeteaza cu nuca de cocos (eu folosesc gris) si se da la cuptor 20-25 de minute.
Fierbem siropul si il punem peste prajitura, presaram nuca de cocos(alba sau colorata). Cine a pus nuca de cocos si in tava trebuie sa puna tava din nou la cuptor pt 5-10 min ca nuca de deasupra sa se rumeneasca.
Este o prajitura foarte racoroasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii