-Ouale se freaca cu zaharul,apoi se adauga uleiul.
-Apoi se pune faina+praful de copt,alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand il punem in tava.
-Curatam merele de coaja si cotor, apoi le taiem felii.
-Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina,apoi se toarna 1/2 din compozitie si se baga la cuptor 10 minute.Se scoate din cuptor,se pun merele taiate felii apoi cealalta jumatate din compozitie.Se presara scortisoara si se baga la cuptor,la 180C.
-In reteta originala trebuia sa calim merele cu zahar,apoi sa adaugam scortisoara si sa le amestecam...
...am facut de multe ori aceasta prajitura si intotdeauna am calit merele,insa acum mi-am permis sa fac o mica schimbare si a iesit super .
De obicei, eu fac cantitate dubla ca iasa mai multa.
Recipe by Anat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii