Pregatesti blatul asa:
Bati albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugi galbenusurile si faina.
Torni compozitita intr-o tava si o dai la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, tai blatul si pui crema pe care o pregatesti astfel:
- prepari budinca dupa instructiunile de pe plic.
- o lasi la racit si apoi o amesteci cu margarina cu ajutorul mixerului si adaugi zeama de lamaie,precum si zahar dupa gust.
- umpli blatul cu crema obtinuta.
Glazura o pregatesti astfel:
- prepari budinca si calda o intinzi peste prajitura.
Tai prajitura a doua zi.
Pofta Buna!!!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii