Pregatesti blatul asa:
Bati albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugi galbenusurile si faina.
Torni compozitita intr-o tava si o dai la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, tai blatul si pui crema pe care o pregatesti astfel:
- prepari budinca dupa instructiunile de pe plic.
- o lasi la racit si apoi o amesteci cu margarina cu ajutorul mixerului si adaugi zeama de lamaie,precum si zahar dupa gust.
- umpli blatul cu crema obtinuta.
Glazura o pregatesti astfel:
- prepari budinca si calda o intinzi peste prajitura.
Tai prajitura a doua zi.
Pofta Buna!!!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii