Prajitura usoara (10 minute)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • 5 ling de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de gem sau marmelada
  • 14 linguri de faina
  • (rahat, stafide, nuca, nuca de cocos ,ce aveti in casa si vrei sa improvizati)

Mod de preparare

2 oua intregi cu 10 linguri de zahar se amesteca bine cu mixerul, dupa 10 minute se adauga 1 praf de copt, 5 linguri de ulei, 2 lingui de gem (marmelada) si o cana de lapte, se amesteca bine apoi se adauga treptat 14 linguri faina.

Se amesteca bine si se da la cuptor, in tava unsa bine si tapetata cu hirtie de copt, pt cine doreste poate adauga si rahat, stafide, nuca sau ce doreste in compozitie.

Compozitia este pt tava mica (de 15/30 cm), daca aveti tava mare dublati compozitia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise