autor:

sdeya

» » Prajituri

Prajitura usoara (10 minute)

Autor: sdeya (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sdeya (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
2 oua, 10 linguri zahar, 1 praf de copt, 5 ling de ulei, 1 cana de lapte, 2 linguri de gem sau marmelada, 14 linguri de faina, (rahat, stafide, nuca, nuca de cocos ,ce aveti in casa si vrei sa improvizati)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

76 voturi

Mod de preparare

2 oua intregi cu 10 linguri de zahar se amesteca bine cu mixerul, dupa 10 minute se adauga 1 praf de copt, 5 linguri de ulei, 2 lingui de gem (marmelada) si o cana de lapte, se amesteca bine apoi se adauga treptat 14 linguri faina.



Se amesteca bine si se da la cuptor, in tava unsa bine si tapetata cu hirtie de copt, pt cine doreste poate adauga si rahat, stafide, nuca sau ce doreste in compozitie.



Compozitia este pt tava mica (de 15/30 cm), daca aveti tava mare dublati compozitia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura usoara (10 minute)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Se frământă ingredientele până când se obține un aluat tare. Aluatul se dă de 200 de ori

0 voturi    6 comentarii
3h
Prajituri
Katzenaugen (ochi de pisica)

Katzenaugen (ochi de pisica)

Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adina Gabriella , 02 decembrie 2013

    Dar cat se da la cuptor ?

  • Fara foto

    andreea , 28 noiembrie 2013

    o sa incerc si spes sa iasa gustoasa

  • Fara foto

    andreea , 21 mai 2013

    eu am 13 ani si mi-a reusit si o s-o mai fac de multe ori am facut cu visine incercati e zuper buna multumim :*

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

      precis delicioasa!

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 06 mai 2012

      Faina !!! Simpla si buna........

    • Fara foto

      ada (Bucatar) , 12 martie 2012

      cat timp trebuie lasata? la ce temperatura?

    • Fara foto

      popa anamaria (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      foarte simpla si cred k e si buna,felicitari

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Chiar este usoara reteta si buna sigur

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

76 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • 5 ling de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de gem sau marmelada
  • 14 linguri de faina
  • (rahat
  • stafide
  • nuca
  • nuca de cocos ,ce aveti in casa si vrei sa improvizati)

Raporteaza reteta

Retete
de sdeya
TORT DIPLOMAT RECE

TORT DIPLOMAT RECE

Intr-o oala se pune laptele, zaharul si ouale pe foc si se amesteca cu telul continuu sa nu

115 voturi    16 comentarii
1h
Torturi

andreea

o sa incerc si spes sa iasa gustoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
"Mamool"- Prajituri arabesti de Sarbatori