blat- *Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se adauga uleiul treptat ( ca la maioneza). In laptele caldut se amesteca amoniacul si se adauga in compozitia de mai sus, dupa care se dauga faina si albusurile batute spuma cu zaharul ramas.
In tava unsa si tapetata cu faina se toarna jumatate din compozitie.
Aceasta se acopera cu visine, iar peste visine se cerne cacaua, dupa care se stropeste cu cateva linguri cu lapte, apoi se toarna compozitia ramasa si se coace la foc potrivit.
-crema- *Visinele impreuna cu faina, laptele si zaharule se fierbe pe foc pana se ingroasa.
Dupa racire se amesteca cu untul si se toarna peste blat.
Deasupra se rade ciocolata menaj.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii