Se face un blat normal de pandispan din 6 oua, faina si zahar, se coace la foc mic si cind este gata se raceste si se taie cubulete. Separat se amesteca 4 galbenusuri cu 4 linguri de lapte si cu cele trei vanilii si se tine la foc pina se ingroasa putin. Intr-un vas adinc de yena se pune un strat de bucatele de blat, se presara stafide si bucatele de ciocolata, apoi se pune cu ligura putin sirop din oua si lapte. Se pun alternativ straturi pina se termina. Daca a mai ramas sirop se toarna deasupra. Din cele patru albusuri ramase se face o spuma tare, batuta pe abur, care se amesteca cu fructe, zmeura, capsuni, sau cu dulceata de fructe, dupa gust. Cind este gata se pune peste blat si se da la rece cel putin 1/2 ora.
Se serveste rece in cupe de inghetata, garnisita cu fructe si ciocolata rasa
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii