Ingrediente
Pentru blat avem nevoie de:, , 6 oua, 150 g zahar, 2 pahare nuca macinata, 2 linguri cacao, 2 linguri pesmet de biscuit, 1/2 pahar de apă, , Pentru glazura avem nevoie de:, , 100 g ciocolata amaruie, 50 g unt, 50 ml frisca lichida
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
12 voturi
Mod de preparare
Apoi se adauga cacaoa si pesmetul de biscuit. Se amesteca bine si se lasa la racit. Cand s-a racorit se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se energic dupa fiecare. In final, se adauga albusurile batute spuma tare ca pentru bezea. Se coace in forma (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt timp de 40 de minute. Blatul nu trebuie sa fie uscat.
Topim ciocolata impreuna cu untul si frisca. Lasam la racit si cand se ingroasa putin o punem peste blatul copt si racit.
Cu un cutit bine ascutit taiem blatul in patratele,pe care le ornam cu frisca si zmeura.