Faina, praful de copt si sarea, se amesteca cu untul pana devine sfaramicios. La final se adauga frisca, siropul si vanilia. Aluatul se framanta si se da la rece.
Se intinde o foaie de 1 cm si se decupeaza biscuit care se ung cu ou si se presara cu zahar si se dau la cuptor.
Din acest aluat se mai pot face rulouri, astfel: se intinde o foaie , se unge cu un amestec de zahar brun, scortisoara , unt si coniac, intr-un strat de 2-3 milimetri, se ruleaza si se da la rece 30 -60 minute.
Ruloul se taie in felii groase de 1 cm si se pun in tava, se ung cu ou si se presara cu zahar brun si se dau la cuptor.
De asemenea se mai pot servi cu piersici astfel: Se pun in cescute individuale piesici amestecate cu zahar si 2-3 linguri de faina, deasupra se pune cate un biscuit si se baga la cuptor
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii