Incalzim cuptorul la 150 de grade si tapetam o tava de muffins.
Intr-un bol amestecam faina de biscuiti cu untul pana a devenit o compozitie uniforma. Punem in fiecare manseta o lingura de biscuiti cu unt o nivelam si cu fundul unui pahar o presam bine si da-m la congelator ptr 15 minute.
Amestecam branzeturile si turnam peste baza de biscuiti pana la 3/4 din manseta. Cu o lingurita luam picaturi din dulceata sau gem si picuram pe fiecare prajitura.
Coacem 18-20 de minute pana sunt rumenite Se pastreaza in frigider pana la servire - sunt foarte gustoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii