Fierbeti timp de 10\' migdalele in apa cu 1 lingura de zahar. Scoateti migdalele intr-o strecuratoare si turnati peste ele apa rece si lasati-le la scurs. Desfaceti fiecare pielita maronie care acopera migdala. Macinati migdalele impreuna cu zaharul praf, adaugati ouale batute si omogenizati compozitia.
Impartiti compozitia in doua, in jumatate din compozitie adaugati cacao. Intindeti 2 foi din cele doua compozitii si suprapuneti-le. Taiati triunghiuri, sau puteti face un rulou si sa-l taiati felii.
Caramelizati zaharul, adaugati in el 3-4 linguri apa, lasatii sa se dizolve si apoi adaugati untul. Amestecati pana obtineti o compozitie omogena. Inmuiati prajiturelele in aceasta compozitie si puneti-le la uscat pe un platou cu nuca macinata.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii