Fierbeti timp de 10\' migdalele in apa cu 1 lingura de zahar. Scoateti migdalele intr-o strecuratoare si turnati peste ele apa rece si lasati-le la scurs. Desfaceti fiecare pielita maronie care acopera migdala. Macinati migdalele impreuna cu zaharul praf, adaugati ouale batute si omogenizati compozitia.
Impartiti compozitia in doua, in jumatate din compozitie adaugati cacao. Intindeti 2 foi din cele doua compozitii si suprapuneti-le. Taiati triunghiuri, sau puteti face un rulou si sa-l taiati felii.
Caramelizati zaharul, adaugati in el 3-4 linguri apa, lasatii sa se dizolve si apoi adaugati untul. Amestecati pana obtineti o compozitie omogena. Inmuiati prajiturelele in aceasta compozitie si puneti-le la uscat pe un platou cu nuca macinata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii