Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin.
Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii