Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin.
Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii