Se amesteca untul spuma cu zaharul si oul. Se adauga faina, nucile macinate, sucul de lamaie si praful de copt. Se pune coca la rece pentru o ora. Se intinde o foaie potrivit de groasa din care se taie cercuri de 4 cm diametru. Se coc pe o tava unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca complet si se lipesc cate 2 cu finetti intre ele. Se decoreaza cu fistic.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii