Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se lasa 15 min la dospit. Se adauga 50 g zahar, zahar vanilat, oua si ulei. Se framanta totul si se lasa 30 min la dospit. Se amesteca 6 linguri de lapte cu amidonul alimentar. Restul de lapte se fierbe cu zaharul. Se adauga amidonul dizolvat si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se racesca. Se adauga smantana.
se lasa fructele la scurs.se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.se toarna 1/2 din compozitia de lapte si smantana si se pun fructele.se toarna si restul .se presara cu fulgi de migdale si se lasa tava 15-20min inainte de a o pune la copt.se coace la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii