1. Pe o suprafata de lucru pe care s-a presarat putin zahar pudra, se framanta glazura pana cand se inmoaie. Se amesteca pudra de cacao cu apa calda pana cand se obtine o pasta.
2. Se adauga pasta de cacao si esenta de menta peste glazura. Tapetati-va mainile cu zahar pudra si continuati sa framantati glazura pana cand ciocolata este perfect inglobata si glazura capata culoarea maronie.
3. Se tapeteaza o tava de copt cu hartie pentru copt. Se iau bucati mici de glazura de ciocolata si se formeaza munti mici de aproximativ 3 cm inaltime, apoi se asaza pe tava de copt. Dupa ce s-a epuizat intregul aluat, se asaza o coala de hartie pentru copt deasupra prajiturilor si se lasa peste noapte la uscat.
4. Se topeste ciocolata, apoi se rupe in bucati mici intr-un bol rezistent la caldura si se topeste deasupra unui vas cu apa calda.
5. Se inmoaie varfurile fiecarui munte in ciocolata topita si se asaza inapoi pe tava de copt.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii