Prajituri de crab

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g piure de cartofi instant
  • 300 ml de apa calda
  • 2 x 170g conserve de carne de crab de nisip
  • 200g porumb dulce din conserva
  • 4 cepe verzi
  • 1 ou mare
  • 50g pesmet
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • maioneza sau ketchup

Mod de preparare

1. Se pune piureul de cartofi instant intr-un bol mare, se adauga apa calda si se amesteca pana cand devine pufos.

2. Se deschid si se scurg conservele de carne de crab si de porumb si se adauga peste piureul de cartofi.

3. Se curata ceapa verde si se taie marunt. Se adauga in amestecul de cartofi.

4. Se sparge oul intr-un castron separat si se bate bine. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se imparte amestecul de cartof in 8 bucati egale si se formeaza semiluni cu forma de crab.

5. Se trece fiecare semiluna prin ou si prin pesmet pe ambele parti.

6. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare si se prajesc cate patru prajituri de crab timp de 2 minute pe fiecare parte. Se da la o parte cratita, se incalzeste restul de ulei si se prajesc urmatoarele 4 prajituri de crab. Se adauga ketchup sau maioneza in chip de ochi de crab. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise