1. Se pune piureul de cartofi instant intr-un bol mare, se adauga apa calda si se amesteca pana cand devine pufos.
2. Se deschid si se scurg conservele de carne de crab si de porumb si se adauga peste piureul de cartofi.
3. Se curata ceapa verde si se taie marunt. Se adauga in amestecul de cartofi.
4. Se sparge oul intr-un castron separat si se bate bine. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se imparte amestecul de cartof in 8 bucati egale si se formeaza semiluni cu forma de crab.
5. Se trece fiecare semiluna prin ou si prin pesmet pe ambele parti.
6. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare si se prajesc cate patru prajituri de crab timp de 2 minute pe fiecare parte. Se da la o parte cratita, se incalzeste restul de ulei si se prajesc urmatoarele 4 prajituri de crab. Se adauga ketchup sau maioneza in chip de ochi de crab. Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii