Am separat albusurile de galbenusuri si am batut bine albusurile spuma dupa care am adaugat zaharul si iar am batut pana ce compozitia nu cade din castron. Intr-o farfurie am amestecat galbenusurile cu un strop de sare, zaharul vanilat si cu cele 5 linguri de ulei iar dupa ce a fost gata le-am adaugat peste albusuri amestecand in continuare. Am adaugat si faina, am amestecat iar la final toata compozitia am turnat-o intr-o tava care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina, am pus afinele deasupra si am dat la cuptor la foc mic, cam 30 minute. O prajitura simpla si gustoasa pe care eu azi am preferat sa o pap cu frisca si a fost delicioasa.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii