Se bat ouale cu 150 g zahar (sau 7 linguri zahar). Se caramelizeaza foarte putin 100 g zahar intr-o craticioara si se adauga mierea pana se dizolva, apoi apa si se formeaza un sirop in care adaugam si scortisoara. Acest sirop se toarna fierbinte peste compozitia de oua si se amesteca apoi cu faina si praful de copt. Uleiul se adauga la sfarsit, putin cate putin.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit
Taiem feliute subtiri, cubulete, gutuia si marul si le adaugam in tava cand s-a ridicat blatul.
E foarte gustoasa pentru copii!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii