Cum ar fi sa ne trezim dimineata si pe masa sa fie numai tablete de tooate tipurile de ciocolata?Sa fie tableta la metru...oai sau la KILOMETRU! :)) Prea multe basme?Bine ma opresc si facem sa fie realitate ; sa transformam tabletele de ciocolata in praline buune cu nuca,jeleuri sau orice va copleseste sufletul .Puteti pastra pralinele la frigider si de cate ori treceti pe acolo (eu ma "chinui" sa trec cat mai des) sa va rasfatati cu propriile voastre praline de ciocolata!
Punem ciocolata si frisca pe baie de aburi si topim ciocolata prin amestecare. Adaugam vanilia.Lasam putin la racit. Pentru pasul urmator aveti nevoie de o forma musai de silicon :).Eu am una in forme de inimioare,rosie.Umeziti forma de silicon cu putina apa apoi cu o lingurita puneti ciocolata inauntru cam un sfert din inimioara (sau ce forme aveti) si adaugati nuca macinata.Dupa aceea umpleti restul de inimioara cu ciocolata si lasati la congelator cateva ore pana cand ciocolata s-a intarit. Scoateti pralinele apasand cu degetul pe dosul formei.Decorati pralinele cu ciocolata alba topita sau cocos(eu am avut incing ramas de la prajiturelele de Craciun) si pastrati pralinele la frigider. Delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii