autor:

Gabriela Urucu

» » Dulciuri diverse

Praline 'exotice'

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
300gr nuca de cocos, 150gr curmale, 100gr stafide, 50gr caise uscate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat curmalele,stafidele si caisele uscate. Se adauga 200gr nuca de cocos, se amesteca bine. Din compozitia obtinuta se modeleaza cu mana praline care se tavalesc apoi prin nuca de coscos pisata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Praline 'exotice'" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Praline de ciocolata

Praline de ciocolata

Cum ar fi sa ne trezim dimineata si pe masa sa fie numai tablete de tooate tipurile de ciocolata?Sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mousse de praline

Prajitura cu mousse de praline

Blatul: Se bat spuma galbenusurile cu zahar si vanilie.Se adauga albusurile batute spuma si se cerne

10 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300gr nuca de cocos
  • 150gr curmale
  • 100gr stafide
  • 50gr caise uscate

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriela Urucu
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

278 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu cocos si ciocolata