autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Praline Tiramisu

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2013

Ingrediente
140 ml cafea calduta, 250 gr mascarpone, 24 piscoturi, 2 linguri crema de lichior de cappucino, 1 lingura zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie, cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat.

Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.

Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema.

Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.

Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite.

Le tavalim prin cacao din abundenta.

Le dam la rece, apoi pot fi servite.

Tiramisu rețeta originală mai poate astepta, incercati mai intai aceste praline! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Praline Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Praline Tiramisu

Praline Tiramisu

Cu gandul la Tiramisu rețeta originală am facut aceste praline Tiramisu: Rupem piscoturile si

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Nu e Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca este delicios Prima data se face cafeaua

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 27 august 2013

    Mariana, Badea va multumesc!

  • badea

    badea (Chef de cuisine) , 27 august 2013

    deja mi-au lasat gura apa!

  • Fara foto

    Mariana Pănuță , 26 august 2013

    bune

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 140 ml cafea calduta
  • 250 gr mascarpone
  • 24 piscoturi
  • 2 linguri crema de lichior de cappucino
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Mariana, Badea va multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Macaroane cu nuca