In tava unsa cu 100 ml de ulei se asaza prazul si se introduce la cuptor. Ceapa se inabusa in restul de ulei , se adauga pasta de tomate, foile de dafin, boia de ardei , patrunjelul verde, piper, faina dizolvata in apa rece , sare si otet, apoi se fierbe totul 10 min. In sosul obtinut se adauga prazul , masline si apa necesara fierberii. Se amesteca pentru uniformizare si se fierb cca 20 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii