Se curata, se spala prazul si se taie in bucati, se rumeneste in ulei. Peste ele se adauga maslinele oparite, feliile de lamaie, bulionul amestecat cu apa calduta si zaharul ars. Se acopera cu apa si se pune la fiert impreuna cu supa de la un cubul de legume pina se inmoaie prazul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii