autor:

Anonim

» » Aperitive

praz cu masline negre

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
praz, ulei, pasta de tomate, otet, ceapa, masline negre, patrunjel verde, piper, sare, faina, piper, lamaie, foi de dafin, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In tava unsa cu 100 ml de ulei se asaza prazul si se introduce la cuptor. Ceapa se inabusa in restul de ulei , se adauga pasta de tomate, foile de dafin, boia de ardei , patrunjelul verde, piper, faina dizolvata in apa rece , sare si otet, apoi se fierbe totul 10 min. In sosul obtinut se adauga prazul , masline si apa necesara fierberii. Se amesteca pentru uniformizare si se fierb cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "praz cu masline negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu rosii

Bruschete cu rosii

Ceva simplu si fresh, de weekend. Fara alte introduceri, bruschete cu rosii. Se pot servi alaturi

13 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • praz
  • ulei
  • pasta de tomate
  • otet
  • ceapa
  • masline negre
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • faina
  • piper
  • lamaie
  • foi de dafin
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi copti cu sunca si cascaval