autor:

Anonim

» » Aperitive

praz cu masline negre

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
praz, ulei, pasta de tomate, otet, ceapa, masline negre, patrunjel verde, piper, sare, faina, piper, lamaie, foi de dafin, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In tava unsa cu 100 ml de ulei se asaza prazul si se introduce la cuptor. Ceapa se inabusa in restul de ulei , se adauga pasta de tomate, foile de dafin, boia de ardei , patrunjelul verde, piper, faina dizolvata in apa rece , sare si otet, apoi se fierbe totul 10 min. In sosul obtinut se adauga prazul , masline si apa necesara fierberii. Se amesteca pentru uniformizare si se fierb cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "praz cu masline negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Ciupercile se spala,se curata si se indeparteaza cu grija coditele. Palariile ciupercilor se lasa

12 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive
Rosii umplute

Rosii umplute

Rosiile spalate,taiate in doua,se scoate miezul,se toaca,se pune intr-un vas si se amesteca cu tonul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • praz
  • ulei
  • pasta de tomate
  • otet
  • ceapa
  • masline negre
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • faina
  • piper
  • lamaie
  • foi de dafin
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu carne