autor:

Fara foto

» » Aperitive

Praz in sos de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz, , 6 linguri untdelemn fin, , 1-2 linguri otet alb de vin, , 1 ceapa verde taiata fin, , 2 lingurite de capere tocate fin, , 1 lingurita patrunjel verde tocat, , 1/2 lingurita tarhon verde tocat, , 1/2 lingurita praz verde tocat, , 125 ml smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata prazul de mustati si de frunzele verzi! Se taie fiecare bucata in doua si se fierb toate in apa cu sare, pana se inmoaie. Se scurg de apa si se pun pe un platou. Se face un sos din toate ingredientele indicate si se toarna peste praz. Se pune la rece cateva minute, apoi se serveste ca felul intai, la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz in sos de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Cu o seara inaintea prepararii, se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Pasta de ardei copti

Pasta de ardei copti

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz
  • 6 linguri untdelemn fin
  • 1-2 linguri otet alb de vin
  • 1 ceapa verde taiata fin
  • 2 lingurite de capere tocate fin
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1/2 lingurita tarhon verde tocat
  • 1/2 lingurita praz verde tocat
  • 125 ml smantana.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Drob Talmoş-Balmoş