autor:

Fara foto

» » Aperitive

Praz in sos de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz, , 6 linguri untdelemn fin, , 1-2 linguri otet alb de vin, , 1 ceapa verde taiata fin, , 2 lingurite de capere tocate fin, , 1 lingurita patrunjel verde tocat, , 1/2 lingurita tarhon verde tocat, , 1/2 lingurita praz verde tocat, , 125 ml smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata prazul de mustati si de frunzele verzi! Se taie fiecare bucata in doua si se fierb toate in apa cu sare, pana se inmoaie. Se scurg de apa si se pun pe un platou. Se face un sos din toate ingredientele indicate si se toarna peste praz. Se pune la rece cateva minute, apoi se serveste ca felul intai, la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz in sos de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fajitas mexicane

Fajitas mexicane

Este o reteta foarte usor si repede de facut pentru ca totul se pregateste la foc iute.Puiul si legumele

8 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Rulada cu cartofi

Rulada cu cartofi

Blat: Se bat albusurile spuma cu sare,se adauga galbenusurile unul cate unul si faina.Se tapeteaza

10 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz
  • 6 linguri untdelemn fin
  • 1-2 linguri otet alb de vin
  • 1 ceapa verde taiata fin
  • 2 lingurite de capere tocate fin
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1/2 lingurita tarhon verde tocat
  • 1/2 lingurita praz verde tocat
  • 125 ml smantana.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de ardei copti cu usturoi