Praz in sos de verdeturi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz,
  • 6 linguri untdelemn fin,
  • 1-2 linguri otet alb de vin,
  • 1 ceapa verde taiata fin,
  • 2 lingurite de capere tocate fin,
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat,
  • 1/2 lingurita tarhon verde tocat,
  • 1/2 lingurita praz verde tocat,
  • 125 ml smantana.

Mod de preparare

Se curata prazul de mustati si de frunzele verzi! Se taie fiecare bucata in doua si se fierb toate in apa cu sare, pana se inmoaie. Se scurg de apa si se pun pe un platou. Se face un sos din toate ingredientele indicate si se toarna peste praz. Se pune la rece cateva minute, apoi se serveste ca felul intai, la temperatura camerei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise