autor:

Fara foto

» » Aperitive

Praz in sos de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz, , 6 linguri untdelemn fin, , 1-2 linguri otet alb de vin, , 1 ceapa verde taiata fin, , 2 lingurite de capere tocate fin, , 1 lingurita patrunjel verde tocat, , 1/2 lingurita tarhon verde tocat, , 1/2 lingurita praz verde tocat, , 125 ml smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata prazul de mustati si de frunzele verzi! Se taie fiecare bucata in doua si se fierb toate in apa cu sare, pana se inmoaie. Se scurg de apa si se pun pe un platou. Se face un sos din toate ingredientele indicate si se toarna peste praz. Se pune la rece cateva minute, apoi se serveste ca felul intai, la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz in sos de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema de conopida

Crema de conopida

Se paseaza toate legumele (conopida, morcov, cartifi) si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 12 fire subtiri de praz
  • 6 linguri untdelemn fin
  • 1-2 linguri otet alb de vin
  • 1 ceapa verde taiata fin
  • 2 lingurite de capere tocate fin
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1/2 lingurita tarhon verde tocat
  • 1/2 lingurita praz verde tocat
  • 125 ml smantana.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci cu maioneza