Amestecam bine migdalele cu 200 gr zahar, adaugam ciocolata si un albus nebatut.
Separat, batem spuma albusurile cu 50 gr zahar. Incorporam albusurile in compozitia de migdale.
Tapetam o tava cu hartie de copt si le coacem in cuporul bine incins cam 10-15 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii