Se pregateste blatul: se bat 6 albusuri spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile pe rand si faina treptat, se pune la cuptor in tava unsa si cu hartie de copt.
Se pregateste o bezea din 6 albusuri batute pe aburi cu 18 linguri zahar, iar la sfarsit 1 lingura otet.
Se prepara un sirop: se ard 6 linguri de zahar se adauga apa si esenta de rom, se fierbe pana se dizolva zaharul.
Cand blatul este pe jumatate copt se toarna siropul, apoi bezeaua si se da iar la cuptor la foc mic.
Crema: 6 galbenusuri cu 9 linguri zahar praf, cu laptele se bat bine pe aburi pana se ingroasa. Rece se adauga margarina, se pune peste blat, se decoreaza cu ciolata de menaj topita pe baie de aburi cu 1-2 linguri de ulei.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii