Lamia se da pe razatoare ,iar migdalele se curata si se prajesc putin,apoi se piseaza marunt.Intr-o cratita,pe foc mic,se pun doua linguri de zahar sa se caramelizeze.Cand zaharul capata o culoare maronie ,se stinge cu o lingura de apa si se amesteca ,lasandu-se pe foc pana se scade apa aproape complet.Se amesteca zaharul caramelizat cu migdalele.Separat,se amesteca faina cu restul de zahar ,doua galbenusuri si coaja de lamaie pana cand se obtine un aluat bun de intins o foaie circa 5 mm.Se taie in patratele ,apoi se acopera cu glazura de migdale si zahar caramelizat mai sus
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii