Aluatul: puneti apa si untul pe foc ,iar in momentul in care clocoteste aruncati toata cantitatea de faina si amestecati repede pana se incorporeaza bine faina si pe fundul cratitei se face o pojghita alba. Lasati compozitia la racit, apoi adaugati ouale rand pe rand, amestecam bine dupa fiecare ou.Din acest aluat putem face si ecler .Punem in tava hartie de copt si asezam gramajoare la distanta si le tinem pana se rumenesc.Se lasa la racit in cuptor.
Asamblarea: taiem pe jumate gogoselele si punem intre ele o cupa de inghetata. Asezam cate trei intr-o farfurie si le glazuram cu ciocolata (cine doreste poate sa umple gogoselele cu crema de vanilie sau ciocolata sa aseze cate 2 -3 intr-o cupa ,apoi 3 cupe de inghetata ,frisca si deasupra ciocolata).Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii