Mod de preparare:
Laptele cu vanilie si coaja de lamaie se pun pe foc pana la punctul de fierbere.
Se bat galbenusurile cu zahar si amidon, se adauga cate putin laptele fierbinte apoi se lasa la foc mic pana se ingroasa amestecand continuu.
Cand s-a mai racit,adaugam untul bucatele si amestecam pana se topeste.
Umplem gogoselile cu crema si cu ajutorul unei linguri le punem in glazura facuta din ciocolata topita in frisca,apoi le asezam pe platou in forma de piramida si ornam cu frisca.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii