Mod de preparare:
Laptele cu vanilie si coaja de lamaie se pun pe foc pana la punctul de fierbere.
Se bat galbenusurile cu zahar si amidon, se adauga cate putin laptele fierbinte apoi se lasa la foc mic pana se ingroasa amestecand continuu.
Cand s-a mai racit,adaugam untul bucatele si amestecam pana se topeste.
Umplem gogoselile cu crema si cu ajutorul unei linguri le punem in glazura facuta din ciocolata topita in frisca,apoi le asezam pe platou in forma de piramida si ornam cu frisca.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii