Coaja de la 2 lamai si sucul de la 3 lamai(cca 120 ml) impreuna cu 100 g zahar se pun la fiert pt 15 minute.la urma trebuie sa ramana 110 ml sirop,pe care il strecuram.
laptele cu coaja de la 2 lamai se pune la fiert.
Se bat galbenusurile cu restul de zahar,se adauga faina,mixand bine.Se toarna putin cate putin laptele fierbinte,apoi se pune din nou pe foc si se lasa pana se ingroasa amestecand continuu.
Cu 3/4 din crema umplem gogoselile,iar in restul punem siropul caldut,amestecam,lasam sa se raceasca si la urma punem frisca batuta cu zaharul pudra.
Umplem gogoselele cu crema si cu ajutorul a doua linguri le trecem prin amestecul de crema cu frisca.punem pe platou in forma de piramida.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii