Provolone la cuptor

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Provolone la cuptor

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • - 400 gr branza provolone (200 gr per portie)
  • - o rosie mare
  • - 2 linguri de ulei de masline
  • - oregano
  • - piper

Mod de preparare

Rosia se taie in felii si se aranjeaza pe fundul a 2 vase de lut. Se adauga cate o lingura de ulei de masline deasupra feliilor de rosii + oregano dupa gust. Provolone se taie astfel incat sa incapa in vase deasupra feliilor de rosii. Se presara inca o data cu oregano si un pic de piper.

Vasele se dau la cuptor pentru 10-15 min la 200 grade (foc mare) si se verifica constant. Indata de branza s-a topit deasupra feliilor de rosii, provolone e gata ! Se serveste cald.

Pofta buna :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise