Rosia se taie in felii si se aranjeaza pe fundul a 2 vase de lut. Se adauga cate o lingura de ulei de masline deasupra feliilor de rosii + oregano dupa gust. Provolone se taie astfel incat sa incapa in vase deasupra feliilor de rosii. Se presara inca o data cu oregano si un pic de piper.
Vasele se dau la cuptor pentru 10-15 min la 200 grade (foc mare) si se verifica constant. Indata de branza s-a topit deasupra feliilor de rosii, provolone e gata ! Se serveste cald.
Pofta buna :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii