autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Prune umplute cu branza dulce

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
30 prune,30 alune,100g branza dulce,2 linguri smantana,1 lingura vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam prunele,le scoatem samburii(fara a desprinde prunele de tot) si le lasam la scurs.
Amestecam branza cu smantana,alunele intregi si vinul.
Umplem prunele cu aceasta crema,dar sa fie si cate o aluna in mijloc.
Pot fi servite ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prune umplute cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Intai, preparam cojile, intr-o oala se amesteca apa cu uleiul si se pun pe foc cu un praf de sare,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu banane

Chec cu banane

Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul. Incorporeaza galbenusurile pe

0 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 30 prune,30 alune,100g branza dulce,2 linguri smantana,1 lingura vin rosu

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

rapid, gustos si interesant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Chec de portocale