Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 iulie 2008
Ingrediente
1/2 kg.prune uscate,, 200g.salam,, 3 felii subtiri de slanina afumata,, 50g.cascaval ., 50g.telemea,, 50g.parmezan ras,, 1 pahar ceai tare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1.Prunele se tin 10 minute in ceaiul fierbinte,apoi li se scot samburii si se umplu astfel:unele cu cascaval ras amestecat cu telemea,altele cu bucatele de salam si care raman se invelesc in bucatele de slanina afumata.
2.Se aranjeaza intr-o forma de jena,cu putin unt,se presara cu parmezan ras si se tin 15 minute la foc rapid.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRUNE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Margarina o taiem cubulete, o punem intr-un bol impreuna cu zaharul pudra, coaja rasa de lamaie si
8 voturi
2 comentarii
1h 45 min
Pulpele spalate si zvantate se mai subtiaza cu un cutit, apoi se sareaza si condimenteaza. Pe fiecare
0 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate