autor:

Vekas

» » Aperitive

PRUNE UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Ingrediente
1/2 kg.prune uscate,, 200g.salam,, 3 felii subtiri de slanina afumata,, 50g.cascaval ., 50g.telemea,, 50g.parmezan ras,, 1 pahar ceai tare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Prunele se tin 10 minute in ceaiul fierbinte,apoi li se scot samburii si se umplu astfel:unele cu cascaval ras amestecat cu telemea,altele cu bucatele de salam si care raman se invelesc in bucatele de slanina afumata.
2.Se aranjeaza intr-o forma de jena,cu putin unt,se presara cu parmezan ras si se tin 15 minute la foc rapid.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRUNE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Prune uscate umplute

Prune uscate umplute

Prunele uscate se tin in apa rece doua-trei ore pentru a se inmuia. Fiind inmuitate se desfac si

29 voturi    9 comentarii
1h
Retete vegetariene
Fursecuri umplute cu gem de prune

Fursecuri umplute cu gem de prune

Margarina o taiem cubulete, o punem intr-un bol impreuna cu zaharul pudra, coaja rasa de lamaie si

7 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg.prune uscate,
  • 200g.salam,
  • 3 felii subtiri de slanina afumata,
  • 50g.cascaval .
  • 50g.telemea,
  • 50g.parmezan ras,
  • 1 pahar ceai tare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite umplute la cuptor