Feliile de paine se curata de coaja si se taie triunghiuri. Se unge cu unt o forma rotunda de Jena, cu peretii inalti, si se asaza in ea alternativ un strat de triunghiuri de paine dispuse in stea, unul de coacaze, terminand cu un strat de coacaze. Separat bateti ouale intregi ca ptr. omleta, adaugati zaharul si vanilia, apoi laptele clocotit si fierbeti la foc mic cateva minute. Turnati aceasta crema putin racita peste coacaze si paine. Lasati sa se imbibe cateva minute, apoi coaceti la foc potrivit 35 min. Serviti cald sau rece, presarat cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii