Pudding racoros de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pudding racoros de lamaie

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 150-200 gr zahar pudra
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 2 lingurite coaja de portocale optional
  • 100 ml zeama de lamaie
  • 3 oua la temperatura camerei
  • 50 gr faina cernuta
  • 250 ml lapte

Mod de preparare

Se poate folosi foarte bine si lime, ii da un parfum aparte. Se bate untul la temperatura camerei cu zaharul, coaja de lamaie dupa care adaugi zeama de lamaie treptat, galbenusurile si faina. Amesteci usor dupa care urmeaza laptele. Albusurile se bat spuma.Tapetezi un vas cu unt si-l asezi in alt vas mai mare care va merge la cuptor. Pui in tava apa fierbinte sa ajunga la jumatatea vasului cu budinca si dai la cuptor 45-55 min pana se rumeneste deasupra si in mijloc ramane moale. Servim rece a doua zi. Eu am folosit 200 gr zahar dar mi s-a parut cam dulce

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura