autor:

Czompa

» » Aperitive

Pui crocant

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
1piept de pui sau 3-4 pulpe dezosate, 100g iaurt, 150g pesmet, boia, sare, piper, ulei, apa.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea bucati. Amesteci iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp amesteci pesmetul cu boia, sare, piper dupa gust. Dupa cele 30 de minute scoti bucatile de carne din iaurt, le treci prin pesmet, le scuturi de surplus si le prajesti in ulei incins. le scoti pe servetele absorbante.



*eu am folosit de data asta amestec picant pt pane de la Kamis dar nu am fost multumita. Altadata am facut cu pesmet si au fost mai bune, deci nu va recomand sa luati din comert amestecuri de pane pt aceasta reteta, mai bine folositi pesmet.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Pieptul de pui se spala si se curata de pielite si apoi se taie in 2 bucati. Se face o vinegreta

4 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    bun, foarte bun!cel putin,asa imi suna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui sau 3-4 pulpe dezosate
  • 100g iaurt
  • 150g pesmet
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

samoila tudorel (Chef de cuisine)

bun, foarte bun!cel putin,asa imi suna.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Degetele din ficatel si slaninuta