Tai carnea bucati. Amesteci iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp amesteci pesmetul cu boia, sare, piper dupa gust. Dupa cele 30 de minute scoti bucatile de carne din iaurt, le treci prin pesmet, le scuturi de surplus si le prajesti in ulei incins. le scoti pe servetele absorbante.
*eu am folosit de data asta amestec picant pt pane de la Kamis dar nu am fost multumita. Altadata am facut cu pesmet si au fost mai bune, deci nu va recomand sa luati din comert amestecuri de pane pt aceasta reteta, mai bine folositi pesmet.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii