Pui cu broccoli in aspic

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr piept de pasare
  • 100 gr smantana
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina1 ceapa
  • 59 gr brocoli
  • cateva bobe de piper
  • zeama de la o lamaie
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe pieptul cu morcovii, ceapa si telina. Separat se fierb buchetele de broccoli. Se pune gelatina la inmuiat 10 min in 100 ml apa rece, apoi se dizolva la bain-marie.

Se da prin masina prin tocat carnea, ceapa, telina apoi se amesteca cu gelatina, zeama de lamaie, smantana si sare.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu folie compozitia tocata, iar la mjloc se aseaza buchetele de brocolii si morcovul in lateral.

Se baga tava la frigider cel putin 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise