Se fierbe pieptul cu morcovii, ceapa si telina. Separat se fierb buchetele de broccoli. Se pune gelatina la inmuiat 10 min in 100 ml apa rece, apoi se dizolva la bain-marie.
Se da prin masina prin tocat carnea, ceapa, telina apoi se amesteca cu gelatina, zeama de lamaie, smantana si sare.
Se aseaza intr-o tava tapetata cu folie compozitia tocata, iar la mjloc se aseaza buchetele de brocolii si morcovul in lateral.
Se baga tava la frigider cel putin 2 ore.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii