autor:

» » Aperitive

Pui cu broccoli in aspic

Autor: alviana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alviana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
300 gr piept de pasare, 100 gr smantana, 2 morcovi, 1/2 telina1 ceapa, 59 gr brocoli, cateva bobe de piper, zeama de la o lamaie, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pieptul cu morcovii, ceapa si telina. Separat se fierb buchetele de broccoli. Se pune gelatina la inmuiat 10 min in 100 ml apa rece, apoi se dizolva la bain-marie.

Se da prin masina prin tocat carnea, ceapa, telina apoi se amesteca cu gelatina, zeama de lamaie, smantana si sare.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu folie compozitia tocata, iar la mjloc se aseaza buchetele de brocolii si morcovul in lateral.

Se baga tava la frigider cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 300 gr piept de pasare
  • 100 gr smantana
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina1 ceapa
  • 59 gr brocoli
  • cateva bobe de piper
  • zeama de la o lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Morcovi inveliti in sunca