Se fierbe pieptul cu morcovii, ceapa si telina. Separat se fierb buchetele de broccoli. Se pune gelatina la inmuiat 10 min in 100 ml apa rece, apoi se dizolva la bain-marie.
Se da prin masina prin tocat carnea, ceapa, telina apoi se amesteca cu gelatina, zeama de lamaie, smantana si sare.
Se aseaza intr-o tava tapetata cu folie compozitia tocata, iar la mjloc se aseaza buchetele de brocolii si morcovul in lateral.
Se baga tava la frigider cel putin 2 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii