autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ciuperci, sos brun, vin alb, patrunjel verde, piper, sare, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna 10 min, adaugand si rosiile
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
PULPE DE PUI CU CIUPERCI

PULPE DE PUI CU CIUPERCI

Pulpele se curata si se spala, se portioneaza daca sunt prea mari, se condimenteaza si se aseaza

20 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Taiati morcovii, telina si gulia in stil julienne (fasii lungi de 2 cm si subtiri de 3 mm). Maruntiti

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati